golf 8

golf 8
Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bosnian
 
 

Learn to pronounce

 
 
 
U e-mailu koji je poslan Motor1.com VW navodi da će Mk8 premijerno predstaviti 24. oktobra na posebnom događaju koji je organiziran kod kuće u Wolfsburgu u Njemačkoj, a zakazan je za početak u 18:00 CEST / 16:00 GMT / 12:00 EST Pod geslom „Život se događa golfom“ događaj će se odvijati oko osme iteracije izuzetno popularnog kompaktnog hatchback-a i njegovog cilja „postavljanje novih standarda sa svojim nepogrešivim dizajnom, inteligentnom digitalizacijom, umreženim sistemima asistencije i čitavim raspon učinkovitih i elektrificiranih pogonskih jedinica ", kaže se u e-pošti. Proizvodnja novog Golfa već je započela u Wolfsburgu, gdje će se i karavan proizvoditi kao odluka o premještanju sklopa praktičnijeg karoserijskog stila iz tvornice Zwickau u Njemačkoj. Dok sljedeći Golf dolazi u Sjedinjene Države, SportWagen i njegov robustan kolega Alltrack nisu. Bazni model će, takođe, biti neprijavljen, što bi značilo da će kupci morati krenuti do GTI-a ili vodećeg R-a kako bi izašli za volan preuređenog Golfa.

Neke će se promjene u globalnoj Golfinoj liniji također uzeti u obzir, a VW je nedavno rekao kako nema planova za izlazak s novim Sportsvanom budući da prodaja minibana opada. Osim toga, Golf s troje vrata vjerojatno neće donijeti povratak, dok će e-Golf postupno izlaziti kako bi se napravilo mjesta za spomenuti ID.3.


Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *